• Hem
  • Fotografiska

Tele2 ♥ Fotografiska

Tele2 och Fotografiska har som gemensam vision att demokratisera konstupplevelser och utveckla synergier mellan fotografi och teknologi. Vi tror att bildkonst och uppkoppling kan föra människor närmare varandra, bryta normer och utmana gamla synsätt. Välkommen att hänga med Tele2 och Fotografiska.

Lär dig fotografera som proffs

Teknikens utveckling ger oss nästan oändliga möjligheter, inte minst vad gäller mobilkameran som utmanare till traditionell systemkamera. Genom vårt samarbete med Fotografiska kan du som kund alltid ligga i fas med utvecklingen eller till och med steget före. 

Lär dig fotografera som proffs med mobilkameran genom att anmälan dig redan nu till en av Fotografiskas utbildningar.

Få obegränsat utrymme till dina bilder

Fotografera obegränsat med mobilen och sluta oroa dig att surfen eller att mobilens lagringsutrymme skulle ta slut. Med tjänsten Kiliaro laddas alla bilder du fotar upp till molnet, helt automatiskt och självklart krypterat. På så sätt frigör du också utrymme i din mobil för kreativa bildredigeringsappar eller annat spännande innehåll. 

Låter det intressant? 
Skaffa eller uppgradera ditt abonnemang till Unlimited så får du också obegränsad lagring hos Kiliaro! Så länge som du har Unlimited så betalar du inget extra för tjänsten. 

En plats. 
Tusentals minnen.
#tele2arena

Att få sin bild placerad i strålkastarljuset är en plats många fotografer drömmer om. Av totalt 33 000 bilder som våra kunder laddade upp med #tele2arena, blev till slut 12 bidrag utvalda. Se filmen om deras utställning här!