Köp nya Huawei Mate20 Pro!

Huawei Mate20 Pro erbjuder en högre intelligens med snabb prestanda och AI, tack vare Kirin 980 med kraftfull 7nm processor. Den har en trippelkamera i världsklass med ultravidvinkel och makroläge för detaljrika närbilder.

Funktionen med objektsigenkänning är dessutom vidareutvecklad och stödjer nu med 2x AI ännu fler motiv så att du får bästa möjliga inställningar i autoläge.

Ett innovativt batteri som håller längre och laddar snabbt (0-70% på 30 minuter). Du kan dessutom dela med dig av batteritid trådlöst till andra enheter vid behov. Hög säkerhet med 3D face unlock och fingerprint in-screen som skyddar innehållet i din smartphone. Mate20 Pro är IP68-certifierad vilket innebär att den är både damm- och vattentålig*.

*1.5 m i sötvatten under 30 minuter.

Har du köpe en Mate 20 Pro under förköpsperioden? Då får du en trådlös snabbladdare. Så här gör du för att få hem den:

1. Ta en bild på kvittot där all information går att tyda.

2. Gå in på Huaweis hemsida och registrera din information samt ladda upp en bild på ditt kvitto av köpet.

Obs! Du behöver bekräfta att du är över 18 år samt godkänna att Huawei behandlar dina uppgifter enligt GDPR. För mer information, besök Huaweis hemsida.

3. När registreringen är verifierad skickas den trådlösa laddaren till dig inom 2-4 veckor.

För teknisk support eller problem med produkt: kontakta Huawei på mail (mobile.se@huawei.com) eller telefon (0046 (0)8 512 555 55). Registrering är möjlig till och med den 30 november 2018.

Huawei P20 & P20 Plus:
En ny nivå för mobilkameran

Med en Huawei P20 (5,8”) eller P20 Pro (6,1”) kan du lämna kameran hemma. Samarbetet mellan Huawei och Leica har resulterat i ett tekniskt underverk med två (P20) eller tre (P20 Pro) kameramoduler. Med hjälp av AI känner kameran av motivet på egen hand och tar bättre bilder i alla lägen – även i mörker.

Men Huaweis toppmodeller är mer än sina exklusiva kameror. Tack vare den snabba, åttakärniga processorn Kirin 970 och upp till 6 GB RAM flyter appar och multitasking på bättre än någonsin. Du har dessutom plats för massor av bilder på telefonens 128 GB stora interna lagringsutrymme.  

Bättre mobilkameror

Leica-kameran i Huawei P10 och P10 Plus utsågs till ”bästa smartphonekamera 2017/2018” av European Image and Sound Association (EISA).

Dual Camera 2.0 har kvalitetsoptik som få smartphones kan mäta sig med och en lång rad smarta funktioner.

 • 3D-ansiktsdetektering: Kameran identifierar ansikten med hög precision för att förbättra porträttfotografering.
 • Naturlig bokeheffekt: De dubbla kamerasensorerna möjliggör en skärpedjupsteknik som gör dina bilder klarare och vackrare.
 • Dynamisk ljussättning: Leica Dual Camera 2.0 justerar automatiskt fotokonfigurationen när ljuset förändras och ger dina bilder en konstnärlig touch.
 • Hybridzoom: Kameramodulerna på 20 MP + 12 MP i kombination med Huaweis hybridzoom hjälper dig att fånga fler detaljer.

Fler Huaweimobiler

 • Huawei

  Mate 10 Pro

  Med sin FullView-skärm och Kirin 970-processor är Huaweis flaggskepp Mate 10 Pro lika imponerande på insidan som på utsidan.

  Köp nu

Handla med studentrabatt

Som student med Mecenatkort får alltid bra rabatter hos oss på både telefoner och abonnemang. Spara minst 400 kr på din nya Huaweimobil och få hela 20 % rabatt på valfritt abonnemang.